Remek eredmények Szlovákiában

A felkészülési időszak első megmérettetése nemzetközi környezetben zajlott le. Négy nemzet húsz egyesülete nevezett a Komáromi versenyre.

2013 szeptember 06–07-én a Szlovákiai Komáromban került megrendezésre a  XI. KÚR GÉZA nemzetközi  kötöttfogású birkózó emlékverseny. A megmérettetésen 4 ország (Szlovákia, Magyarország, Csehország és Horvátország) 166 ifjú birkózója vett részt, 20 birkózó klubot képviselve. A hat korosztály számára kiírt versenyen 36 súlycsoportban mérték össze tudásukat a versenyzők.

Szezonzárás csapatbajnoki arannyal!

Remek teljesítménnyel zárták a tavaszi szezont a Veszprémi CENTRUM SE birkózói. Egy hétvégén, két versenyen is bizonyították rátermettségüket, így 21 éremmel, és egy csapatbajnoki győzelemmel lett gazdagabb az egyesület gyűjteménye.

Szombaton második alkalommal rendezte meg a Dunaferr SE Gurics György világbajnok birkózóról és legendás edzőről elnevezett birkózóversenyét, amelyre három fővel nevezett a veszprémi csapat. Nagy Gergő és Csiszár Milán magabiztos birkózással arany, míg Ihász Dávid ezüstérmet szerzett a viadalon.

21 érem a szezonnyitóról

Dunaújvárosban került megrendezésre a Gurics Kupa szabadfogású birkózóverseny. A hat korosztály számára kiírt viadallal megkezdődött a Centrum SE birkózóinál is a bajnoki évad.

Az ünnepélyes megnyitón Mátyás Gábor, a Dunaferr SE szakmai igazgatója méltatta a verseny névadóját, Gurics Györgyöt. Elmondta, hogy az újvárosi csapat egykori mesteredzője olimpiai bronzérmesként és világbajnok birkózóként örökre bevéste nevét a birkózósport nagykönyvébe.

Fiatal veszprémi birkózók Kalocsán

A Centrum SE versenyzői értékes helyezéseket szereztek a Deák Ferenc emlékversenyen.

A hagyományos, immár 22. alkalommal rendezett Deák Ferenc nemzetközi birkózó viadalon idén tizenegy hazai és határon túli szakosztály képviseltette magát. A négy korosztályban lebonyolított mérkőzéssorozaton a veszprém fiatalok nagyszerűen helytálltak. Izgalmas, nem egy esetben szinvonalas összecsapások után a tíztagú csapat valamennyi tagját szólították az ünnepélyes eredményhirdetés alkalmával súlycsoportjában az első, második, vagy éppen a harmadik helyezések okán.