TISZTELT LÁTOGATÓNK, KEDVES SPORTBARÁTOM!


Nagy örömömre szolgál, hogy érdeklődik egyesületünk iránt, és látogatónként üdvözölhetem!

A Centrum Sport Egyesület 2008-ban alakult abból a célból, hogy a városban és vonzáskörzetében élő fiatalok mind szélesebb körét megismertesse a mozgás és sportolás örömével. Tesszük mindezt egyrészről azért, mert az alapítók aktív és volt sportolókból, elkötelezett sportbarátokból áll, másrészt azért, mert hiszünk a sport építő, emberformáló erejében.

Manapság egyre több szülői és pedagógusi véleményt hallhatunk arról, hogy a gyermekek az iskolai előmenetel során tanulással kapcsolatos sikerélményekhez nem tudnak jutni, tanulási nehézségek (írási-, olvasási- és számolási zavarok), koncentráció hiány, vagy alul motiváltság miatt. Úgy véljük, hogy a sport ezekre a problémákra hatékony választ tud adni, mi több, kitörési pontot, kiemelkedési lehetőséget nyújthat az érintett gyermekeknek.

Nem elhanyagolandó az a tény sem, hogy egy-egy tehetséges sportoló kiemelkedő eredménye, sikere motiváló lehet és példaképként jelenhet meg a többi gyermek számára.

Jövőképünkben egy olyan egyesület képe körvonalazódik, amely felnőtt versenysporttal foglalkozó egyesületekkel, és a városban működő általános- és középiskolákkal partnerként összefogva „központi utánpótlásképző bázis”-ként kinevelheti a következő generáció bajnokait.

Azt is tisztán látjuk, hogy a központi költségvetésből egyre kevesebb támogatásra számíthatnak a tömeg-, gyermek- és diáksporttal foglalkozó egyesületek, éppen ezért kialakítottuk támogatói klubrendszerünket, amelyben szponzoraink segítségével valósítjuk meg fejlesztési céljainkat. Nem csak a sportpályán, hanem az üzleti megállapodásainkban is követjük a fair play szabályait, és minden körülmények között a nyer-nyer pozíció kialakítására törekszünk, amelyben mindkét fél hosszútávon találja meg számításait.

Bízom benne, hogy a fent leírtak fenntartották érdeklődését, és nyitottá tették arra, hogy oldalainkon továbblépve, még jobban megismerje egyesületünket, szellemiségünket és a szakosztályokban folyó sporttevékenységeket.

Sportbaráti üdvözlettel: 

Janku Ferenc                                                                                                                                                                                                                                                                                            a Centrum Sport Egyesület elnöke

Ez történt velünk
2020 előtt  
Szerencsekerék

     szerencsekerék

     Otthoni edzés

Partnereink & Támogatóink

sportellato.hu
MBSZ
MSSZ
MOATSZ
VMBSZ
MOB
NUPI
SOSZ
SPORT XXI
Veszprém.hu
VEOL
VEHIR
MÉZ rádió
VEB 2023
Kiroprakt?r
Massz?r
Patika
Serpa
Haribo
Nyírfa
Báva
Veszprém Város
Veszprémi 7 Nap